Legend of Zelda Hayranları Buraya, Yumruk Havaya!

zelda book

Bir Zelda hayranı mısınız? Çocukluğunuz bu oyunla mı geçti? Üzerine oyun tanımıyor musunuz? Yoksa bu serinin hiçbir oyununu oynayamadınız ama aklınız hep buralarada mı kaldı? Evet evet, siz! Sözümüz size!

The Legend of Zelda Hyrule Historia Book
Kapak

Darkhorse‘un 2013’e damgasını vuran işlerinden biri de, kesinlikle, ciltli “The Legend of Zelda: Hyrule Historia” kitabı oldu. Özellikle çizgi romanlarıyla tanıdığımız Darkhorse ve oyun dünyasının biricik firmalarından Nintendo güçlerini birleştirdi ve ortaya Legend of Zelda‘ya dair her şeyi yaratıcısının ağzından dinleme fırsatı çıktı!

Bu kitapta neler mi var? Ne yok ki?

Daha önce görülmemiş konsept çizimleri, oyunların resmi kronolojik sırası ve çok daha fazlası bu kitapta yerini almış. Super Mario, Donkey Kong ve Legend of Zelda‘nın yapımcısı Shigeru Miyamoto bu kitabı Link‘in maceralarını tarihsel bir sıraya koyarak bizlere aktarıyor. Yani bu kitap, yaratıcısının elinden çıkmış ve tıka basa bilgi dolu.

Bitmedi! Kitap aynı zamanda, Akira Himekawa usta tarafından çizilmiş bir Legend of Zelda mangası da içeriyor.

Manga

Şimdi hepimiz, önce arkaya sallanarak, trans modunda bu kitabın Türkiye’ye gelme ihtimalini zorluyoruz. Evrene pozitif yollasak sizce tutar mı?

Shigeru Miyamoto