“Sonsuz Karanlık: Merrick” Raflarda

merrick top

Anne Rice’ın Vampir Günceleri serisi devam ediyor. Karışık sırada ilerlese de serinin yedinci kitabı “Sonsuz Karanlık: Merrick” raflardaki yerini almış bulunuyor.

merrickArtık farklı bir bedendeyim. Ve bu beden Lestat’ın güçlü vampir kanıyla dönüştürüldü. En tehlikeli ve en güvenilir vampirlerden biriyim. Pek konuşmayan Vampir Armand bile bana hayat hikâyesini anlattı.

Vampir Lestat’ın kanıyla ölümlü hayatı, sonsuzluğa dönüştürülen David artık genç bir adamın bedenine sahiptir. Psişik Araştırmacılar Cemiyeti Talamasca’nın eski yöneticisidir ve kendini gizemli ruhani olayları çözmeye adamıştır. Bu adama, uyandırılması gereken bir ruhu çağırmak için yardım edebilecek tek kişi ise, yıllar önce aynı cemiyette tanışıp âşık olduğu Merrick’ten başkası değildir.

“Merrick’in gizemli ve karanlık dünyasında kaybolmaya hazır mısınız?”
-The New York Times-

“Anne Rice usta kalemini konuşturarak Sonsuz Karanlık’ta bizleri yine büyülü ve efsanevi bir dünyada yolculuğa çıkarıyor.”
-Publishers Weekly-

“Serinin bir önceki romanı Vampir Armand’da olduğu gibi Sonsuz Karanlık’ta da beklentilerinizden fazlasını bulacaksınız.”
-The Washington Post-

Anne Rice’ın bir nevi hayata dönüş romanı olan Sonsuz Karanlık, olağanüstü bir kurgunun ve hayal gücünün eseri olduğunu kanıtlar nitelikte.

Martı Yayınları’ndan çıkan kitabın çevirisini , editörlüğünü Rose Mary Samanoğlu Aktaş, kapağını ise Yasin Öksüz üstlenmiş. Ayrıca kitabın orijinal adının sadece “Merrick” olduğunu belirtelim. Fakat yayınevi baş kısmına ekleme yapmayı uygun görmüş. Tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.