Kontakt 4’e Hazırlanın

kontakt 4

Türkiye’nin en yaygın alt kültürlerinin bir araya geldiği KONTAKT, bu yıl 15-16 Şubat’ta geri dönüyor!

İlk etkinliği ile yüzlerce katılımcıyı bir araya getiren ve sonraki etkinliklerinde katılımcı sayısını daha da arttırarak büyük bir başarı yakalayan KONTAKT ekibi, KONTAKT 4 ile karşınızda. Cosplay yarışmaları, rol yapma oyunları, turnuvalar, kart ve kutu oyunları, paneller ve çok daha fazlasının yer alacağı efsanevi etkinlik, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde!

KONTAKT, dünyanın dört bir yanında icra edilen alt kültür dallarının, Türkiye’de bir araya gelmesini ve gelişmesini amaçlayan bir eğlence etkinliği olarak popülerliğini kazanmış, farklı ilgi alanlarına sahip insanları birleştiren homojen yapısıyla da pek çok farklı alandan ve sektörden insanların dikkatini çekmeyi başarmıştır.

KONTAKT, dünya çapında en önemli cosplay etkinliklerinden biri olan EuroCosplay’e her sene finalist göndererek KONTAKT’ın en önemli renklerinden biri olan cosplay hobisinin Türkiye’de gelişmesine önemli derecede katkı sağlamış, bu hobinin renklerinin daha belirginleşmesine destek olmuştur.

[stextbox id=”black”]KONTAKT dâhilinde bu sene neler olacak?

Türkiye çapında yüzlerce cosplayer etkinlik alanında hünerlerini sergilerken; EuroCosplay ve Riot Cosplay yarışması gibi farklı cosplay etkinlikleri ile katılımcıların yaptıkları kostümler ödüllendirilecek.

Rol yapma oyunları ise katılımcıları apayrı diyarlara götürecek ve KONTAKT oyun yöneticilerine sürprizler yapmaya devam edecek! Popüler oyun sistemlerinin tanıtım masaları ile birlikte kişisel çabalarla geliştirilen sistemlerin de tanıtımlarını bulabilirsiniz.

KONTAKT’ı bu kadar eğlenceli yapan elementlerden biri olan oyun turnuvaları bu yıl da etkinlik takviminde yer alıyor. Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!. Tekken Tag Tournament 2, League of Legends turnuvaları ve daha niceleri KONTAKT’ta yerlerini alacak ve katılımcıların rekabet ruhunu daha da artacak.

KONTAKT’ta yeni çıkan oyunları da deneyebilecek, bu alanda yapacağımız çeşitli sürprizlere de tanık olabileceksiniz.

Sürpriz demişken, bu sene KONTAKT’ta yine daha fazla görev ve yine daha fazla ödül var. KONTAKT’ın artık gelenekselleşen görevleri, bu sefer daha çok hediye ve sürpriz sizleri bekliyor olacak.

Peki, sadece oyun mu? Tabi ki hayır! Türkiye’de çeşitli alanlarda kendini göstermiş insanların söyleşi seminer ve konferansları da bu sene KONTAKT’ta olacak. Bilgisayar oyunları, masaüstü oyunlar ve daha nicelerinin sizlere anlatacakları var. Kaçırmamalısınız!

KONTAKT’ın görsel ruhunu ortaya çıkartan Sanatçılar Sokağı’nda ise, hem profesyonel hem de amatör pek çok çizer ile tanışabilecek, sanatçıların kendi işlerini sergilediği sokağımızda size özel çizimlere de sahip olabileceksiniz.

Bütün bunların yanında etkinlik alanında KONTAKT katılımcılarına özel görevler sayesinde sürpriz ödüller kazanabilecek ve gelenekselleşen Hazine Avı, Assassin, Seyyar RYO gibi interaktif etkinliklerimize katılabileceksiniz!

Onlarca stant, onlarca oyun, renkli karakterler ve dahası 15-16 Şubat’ta Yıldız Teknik Üniversitesi’nde!

İki günlük kombine biletin 15 TL olarak belirlendiği etkinliğin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

kontakt top2