12. Doctor’u Bu Defa da Hayranları Giydirsin

Büyük bir bekleyiş sonucunda Doctor Who dizisindeki 12. Doktor Peter Capaldi olarak seçildiğinden beri tartışmalar durmuyor. Önce seçim iyisiyle kötüsüyle eleştirildi, sonra kabulleniş başladı, endişeler ve beklentiler dile getirildi. Son zamanlardaysa yeni doktorun kendine has giyim tarzı gündemden düşmüyor.

doctorwho capaldi

Elbette bu haber beraberinde yepyeni ve kor gibi tartışmaları getirdi. Bir kısım bunu onaylarken bazı Doctor Who fanları tasarımdan hiç memnun değil. İşte onlardan biri olan sanatçı Michael P. Heneghan Tumblr’da doktor için tasarladığı alternatifleri sergiliyor!

12 adet çılgın tasarıma sahip olan sanatçının 4 çizimini ise sizler için seçtik: (Görsellerin büyük halleri için üzerlerine tıklayabilirsiniz.)

1. The Alien Gentelmen (Uzaylı Centilmen)

Uzaylı da olsa tam bir İngiliz beyefendisi.

12 doctorc

2. The Guile Hero (Kurnaz Kahraman)

Açıkçası bize diğer doktorları çağrıştırdı. Ama bu kötü bir şey mi? Değil!

12 doctorc2

3. The Chessmaster (Satranç Ustası)

Tardis’le geçme beni, satranç tahtasında üzerim seni.

12 doctorc3

4. The Adventurer (Maceracı)

Tek rakibim Indiana Jones.

12doctorc4

Daha fazla Doctor! Daha fazla Capaldi!” diyorsanız hiç durmayın, sizi şöyle alalım. İlk 6 tasarımın tamamına göz attıktan sonraysa ikinci parti için buradan buyurun.

Ne dersiniz, sizce Peter Capaldi için dizayn edilmiş bu birbirinden çılgın 12 giysi dizide de kendine bir yer bulabilir mi?