Efendi Okurlar İçin: Kayıp Öyküler

kayip oykuler top

John Flanagan’ın dünya çapında çok satanlar listesine giren Gölgelerin Efendisi serisinin, okurları tarafından merakla beklenen, ek kitap niteliğini taşıyan “Kayıp Öyküler” raflara indi.

golgelerin efendisi kayip oykulerKitap, serinin sadık okurları tarafından oluşturulan soruların ardından ortaya çıktı. Flanagan, okurlarının sorularını göz önünde bulundurarak, şimdiye dek kaleme aldığı on Gölgelerin Efendisi kitabında değinmediği birçok önemli olayın yanı sıra, detaylı bir şekilde değinmediği olayları da içerik açısından zenginleştirerek kısa öyküler haline getirip ortaya şahane bir kitap çıkardı.

On kitap boyunca unutulmaz maceralara tanık olan okurların bir çırpıda okuyacağı Kayıp Öyküler’de şu sorulara da yanıt bulunacak:

Halt’un, Will’i yanına çırak olarak almasının asıl nedeni neydi?

Halt sürgündeyken onun görevini geçici olarak devralan Gilan, Halt’un önceden peşine düşmüş olduğu soğukkanlı katili takip ederken neler yaşadı?

Ve yanıtı en çok merak edilen sorulardan biri; Halt’un ustası kimdi?

Bunlar gibi daha birçok sorunun yanıtı da yine “Kayıp Öyküler” adlı kitapta.

Beyaz Balina Yayınları‘ndan çıkacak olan kitabın çevirisini ise son sekiz kitapta olduğu gibi yine Çağdaş Özkan üstlenmiş. Kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.