GOTHAM Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

gothamhaber zps6d369c4b

Gotham ismi sizde ne çağrıştırıyor? Gökyüzünde yarasa sinyalinin, sokaklarında silah sesinin ve masumların çığlıklarının eksik olmadığı görkemli metropol değil mi? Batman ile Joker’in, Bane’in, Penguin’in ve daha nice süper kötünün amansız çekişmelerine sahne olan, yüksek gökdelenlerle kaplı şehir. Peki Batman ortaya çıkmadan önce bu şehrin ne durumda olduğunu hiç merak ettiniz mi? Eğer ettiyseniz, Gotham tam da sizin merakınızı giderecek olan dizi.

Fox’un yapımcılığını üstlendiği dizi karanlığın şehri Gotham’ın, Bruce Wayne maskesini yüzüne geçirmeden önceki yıllarını konu alıyor. Bruce Wayne’in en yakın dostlarından ve en büyük yardımcılarından Komiser James Gordon’ın şehirle olan mücadelesini izleyeceğimiz dizide Bruce Wayne’in yanı sıra Poison Ivy, Penguin, Joker, Riddler gibi pek çok tanıdık ismin de geçmişini görme şansımız olacak. Ben McKenzie’in Komiser Gordon’ı canladıracağı dizinin 2014-2015 sezonunda izleyicilerle buluşacak.

Sözü daha fazla uzatmadan sizleri bizi oldukça gaza getiren ve beklentileri yükseltmemize sebep olan fragmanla baş başa bırakalım;

Sizce de olmamış mı?