Hugh Jackman Wolverine’e Veda Edebilir

hugh jackamn wolverine

Mart ayında Hugh Jackman, Wolverine’in yeniden çevriminin doğru olmayacağını belirtmiş ve hatta bu rol için Channing Tatum’u önermişti. SFX sitesi Hugh Jackman ile X-Men: Days of Future Past’a dair yaptığı röportajdaysa konu ister istemez buraya geldi; yani ünlü aktörün “Logan” olarak kariyerine.

Jackman Wolverine Serisi ile ilgili olarak hala bu karakter için heyecanlı olduğunu belirtirken, başka bir Wolverine filminin onun için bu roldeki son filmi olacağından %99.9 emin olduğunu sözlerine ekledi.

Gelecek filmin daha farklı bir alanda olmasından mutluluk duyacağını da söylerken, serinin henüz tamamlanmadığına da dikkat çekti.

Öte yandan Jackman, film serisinin devamı için oldukça ilginç ve bizi çok sevindiren bir çizgi romanın adını verdi.

Tabii ki İhtiyar Logan’la ilgileniyoruz, çünkü şu noktada kalan tek seçenek o,” diyor gülerek. Ve devam ediyor,

“Pek çok farklı senaryoyla ilgileniyoruz. Henüz hiçbiri diğerleri arasından sıyrılmadı. Bu sözlerimden hala üzerinde çalıştığımızı çıkarabilirsiniz.”

Ancak bu noktada, her ne kadar yönetmen James Mangold & Co’nun neler ortaya koyacağını merakla beklese de gelecek projeye imza atmış olmadığını belirtmek gerek. Belki de Jackman Wolverine ile olan birlikteliklerinde doyum noktasına ulaştı. Ya da belki, itiraf etmese de, o da bizim gibi Wolverine gibi bir karakterin suyunun çıkmasından rahatsızlık duyuyordur.

Biz yine de şunu belirtmeden geçemeyeceğiz: İhtiyar Logan son zamanlarda dilimize kazandırılmış en iyi çizgi romanlardan biriydi. Başarılı bir uyarlamayla beyaz perdede müthiş bir seyir zevki yaşatabilir.