Constantine’den İlk Fragman!

constantine nbc

NBC kanalı tarafından, DC Comics’in korku temalı çizgi romanı Hellblazer’dan televizyona uyarlanan dizinin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Başrolde İngiliz oyuncu Matt Ryan’ı John Constantine rolünde izleyeceğiz. Hatırlatmak gerekirser eğer: John Constantine karakteri insan görünümünde dolaşan melekleri ve iblisleri fark edebilme ve tanıma becerisine sahip. Yani fragmandan da anlayacağımız üzere, önümüzdeki günlerde heyecanlı bir fantastik diziye merhaba diyeceğiz.

Dizinin arkasındaki isimler de epey tanıdık. Hal böyle olunca insan ister istemez heyecanlanıyor. Dexter gibi kült bir dizinin yaratıcılarından Daniel Cerone ve Kara Şövalye filmi ile Da Vinci’s Demons dizilerinden aşina olduğumuz David S. Goyer imzalı bir dizi Constantine.

Hatırlarsanız eğer aynı adlı 2005 yapımı Constantine filminde Keanu Reeves başrolde oynamış ve film vasatı aşamamıştı. Televizyon yapımlarının daha geniş kurgulara sahip olduklarını düşünürsek, dizi bizlere çok daha fazlasını vaat edecek gibi görünüyor!

Son olarak, NBC kanalının geçtiğimiz günlerdeki katliamını düşünüyor ve kuşkulanıyoruz. Acaba Constantine 2. sezonu görebilecek mi? Dizinin arkasındaki isimlere güvensek de, NBC’ye fazla güvenmemekte fayda var.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri fragmanla baş başa bıraksak daha iyi olur. Heyecanınızın dalga dalga yayılacağı fragmana BURADAN ya da hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.