Tex ve Zagor Renklendi!

tex zagor renki

Tex ve Zagor’da bayrağı eline alan Çizgi Düşler sonunda iki klasik seriyi Türkiye’de ilk defa renkli olarak bastı!

Bilindiği gibi fumettilerin renklerle arası pek iyi değildir. Fumettilerde renkli bir sayıya denk geliyorsanız bilirsiniz ki ya kutlama amaçlı renklendirilmiştir ya da koleksiyonluk bir sayı çıkartmışlardır ya da bir serinin ilk sayısıdır. Bunlar dışında renklendirmeye nadiren rastlarsınız. Marvel ve DC gibi çizgi romancılara alışmış birçok kişi için bu oldum olası zor olmuştur. Ancak alışması zor değildir efendim, deneyin hele bir.

Çizgi Düşler eski kitleyi sevindirecek, yeni kitleyi fumettilere ve kemik serilere ısındıracak bir işe girişiyor ve önümüzdeki günlerde Tex ve Zagor’u renkli bir şekilde raflara koyuyor!

Zagor’dan “Kaptan Fishleg’in Hayaletleri” adlı hikayeyle denizlere açılırken Tex’den “Ve O Gün Geldiğinde” ile at koşturacağız.

Hayatınız boyunca bu isimleri en az bir kez duymuşsunuzdur. Çok isteyip de “ama bunlar çok eski” diyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat Bonelli’den sizleri bekliyor.

Kapak görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Üstlerine tıklamanız halinde büyük boyutlu kapak görsellerine erişmeniz mümkün olacaktır.

zagorrenkli