Tor.com’un Nebula Finalisti Öyküleri E-Kitap Formatında. Hem de Bedava!

nebula tordotcom

Tor, hem bilimkurgu ve fantastiğe verdiği değerle hem de onları çatısı altında toplayarak harika bir yayınevi olmasıyla bu camianın olmazsa olmazı. Aynı şekilde Tor.com da oldukça başarılı haberleri ve yeni yazarların öykülerine verdiği yerle Rıhtım ekibinin takdirini fazlasıyla toplamış bir site. Tor gibi bir yayın devine yakışan ödülleri toplamaya devam ederlerken takipçilerine de mutlu bir haber veriyorlar. Ne mi? Bu seneki Nebula Ödülü çerçevesinde En İyi Öykü dalında finale kalan ve daha önce kendi sitelerinde yayınlanmış olan iki öyküyü bedava olarak, e-kitap formatında okurlarıyla paylaşıyorlar!

Veronica Schanoes tarafından yazılmış ve son zamanlarda sanal alemde adından sıkça bahsettiren “Burning Girls” öyküsü ile Andy Duncan – Ellen Klages ortaklığında kaleme alınmış olan “Wakulla Springs” hikayesi dijital ortamda okurlarını bekliyor!

İster Kindle formatında Amazon’dan indirin, Nook formatında Barnes&Noble sitesinden edinin, isterseniz de iPhone/iPad’iniz için iBooks formatında edinin.

Görünen o ki, Tor bize bu öyküleri okutmakta kararlı ve “ama ben bilgisayar ekranından okuyamıyorum” gibi bir bahaneyi kabul etmeyecek. Onların verdiği bunca emekten sonra okumamak haksızlık olacaktır.

Burning Girls – Veronica Schanoes

Kindle/Nook/iBooks

Wakulla Springs
– Andy Duncan & Ellen Klages

Kindle/Nook/iBooks