Her Canlı Yaşlılığı Tadacaktır, Conan Bile…

legend of conan 2015 top

Barbar Conan… Kral Conan…

Tüm o heybeti, aslan başı büyüklüğündeki kasları ve bitmeyen gücüyle asla unutulmayacak bir efsane o. Şimdiyse beyaz perdeye geri dönüşü söz konusu; ancak bu defa yaşlanmış olarak.

cannes king conan posterSadece çizgi roman karakteri olarak değil, Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı haliyle de akıllara kazınmış olan bu barbar yeniden gün ışığına çıkmaya hazırlanıyor.

Schwarzenegger’in ilk kez geçen yaz bahsettiği The Legend of Conan (Conan Efsanesi), Cannes Film Festivali’nde posteriyle karşımıza çıktı. Artık tek bir film olarak değil bir üçleme olarak bahsedilmesi de cabası!

Filmin konusuna kısaca göz atacak olursak, eski günlerine dönmek isteyen bir Kral Conan’la karşılaşırız. Peki bunu başarabilecek mi? Yaşlanmak Conan için bile kaçınılmaz değilken hem de?

Posterde yazana göre ilk filmin çıkış tarihi Aralık 2015. Prodüktör Chris Morgan ise “Hızlı ve Öfkeli”de başardığını bu seri için de başarmak istediğinden bahsetmiş. Senaryo, yakın zamanda Oliver Stone ile World Trade Center için çalışmış olan Andrea Berloff’tan gelecekmiş.

Ve Schwarzenegger… Bir kez daha Conan olmaya hazır mı?