Interstellar’dan Beklenen Fragman

interstellar top

Christopher Nolan ve kardeşi Jonathan Nolan‘ın kaleme aldığı, merakla beklediğimiz Interstellar filminin fragmanı görücüye çıktı.

Batman üçlemesini bitiren Christopher Nolan‘ın ne yapacağı çok merak ediliyordu. Yıllardır gündemde olan “Interstellar” adlı bilimkurgu projesinin yönetmenlik koltuğuna oturduğunda sevinenler kadar sevinmeyenler de oldu. Nolan’ın böylesine büyük bir prodüksiyonu kotaramayacağı söyleniyordu birçok yerde, kimileri ise bu film için Nolan‘ı biçilmiş bir kaftan olarak görüyordu. İşte bunu öğrenmek için önümüzde yalnızca 6 ay var!

Bir grup kaşifin solucan deliğinden geçip, yıldızlararası bir yolculuğa çıkacağı ve daha önce hiçbir insanoğlunun gitmediği yerlere seyahat edeceği film, bilimkurgu meraklılarının yıllardır heyecanla beklediği bir yapım olma özelliğini taşıyor. Fragmandan çok fazla bir şey anlaşılmasa da, Nolan‘ın kötü bir iş çıkarmayacağına inancımız tam.

Dallas Buyers Club ve True Detective gibi projelerle büyük çıkış yakalayan Oscar’lı başarılı aktör Matthew McConaughey ve Anne Hathaway, Jessica Chastain gibi iki güzel aktristin de kadrosunda bulunduğu filmin vizyon tarihi ise 7 Kasım 2014.

Ve şimdi sizleri fragmanla baş başa bırakıyoruz: