George Martin Sizi £20.000’a Gelecek Kitabında Öldürebilir

martin haber

Daha önce şuradaki haberimizde, George R. R. Martin’in New Mexico’daki Wild Spirit Wolf Sanctuary derneğine destek vererek doğa dönemeyecek haldeki kurt ve kurt kırmalarının korunmasına katkıda bulunduğundan bahsetmiştik. Hatta Arya Stark’ı canlandıran Maisie Williams ile birlikte, bir kurtu da alarak sokaklarda poz bile vermişti. Ancak Martin şu sıralar bu derneğe para toplamak için çok ilginç bir yöntem izlemeye karar vermiş.

Buz ve Ateşin Şarkısı 6. kitapta yer almak ve o kitapta ölmek ister miydiniz? George Martin’in size önerdiği seçeneklerden en büyüğü bu. Tam £20.000 karşılığında yeni kitapta isminizle yer alacak ve şaşırmayacağınız üzere, Martin’in öldürdüğü karakterlerden biri olacaksınız.

Kendisinin bu en pahalı ödülle ilgili aktardığı detaylar şöyle:

“Şu an bir erkek ve bir kadın karakter boşta. Karakterinizin o dünyadaki konumunu seçebilirsiniz (lord, şövalye, fahişe, köylü, üstad, herhangi bir şey) ve emin olun, korkunç bir şekilde öleceksiniz!

Sanmayın ki tek seçenek bu! Azıcık daha düşük fiyatlar için sunduklarıysa şöyle:

– George Martin ile kahvaltı etmek (£15.000)
– Game of Thrones 5. Sezon galasına bilet (£7.500)
– Martin marka şapka (£7.500)

Ve her bütçeye uygun hediyeler de mümkün:

– Martin’den bir teşekkür e-kartı (£25) ve bir tişört (£50)

İsterseniz tüm bu ödülleri Martin’in ağzından dinleyebilir ve bu sırada Wild Spirit Wolf Sanctuary’de onunla bir helikopter turu atabiliriz:

George R. R. Martin 6. kitabı üzerinde çalışa dursun, HBO Game of Thrones dizisinin 4. sezonunu 14 Haziran’da tamamlıyor.