Çizgi Roman Dünyasında Söylentiler

batman vs superman

Çizgi romanların beyazperde yolculukları tüm hızıyla devam ediyor.

Bir önceki haberimizde Channing Tatum’un, Gambit rolü için kesinleştiğini duyurmuştuk. Şimdi ise 2 söylentiden bahsedeceğiz sizlere.

2016 yılında beyazperdede izleyeceğimiz Batman vs Superman’de, Emily Blunt’ın rol alabileceği belirtildi. Güzel oyuncunun canlandırması muhtemel karakter ise kimi zaman bir kahraman, kimi zaman da bir düşman olan Catwoman. Hatırlayacağınız üzere son Catwoman, Kara Şövalye Yükseliyor filminde karşımıza çıkan Anne Hathaway’di.

Şimdi gelelim diğer söylentiye.

Yaklaşık 3 ay önce verilen, dünya sinemasının en prestijli ödülü olarak kabul edilen Oscar Ödülleri’nde, Dallas Buyers Club filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında ödül kazanan Jared Leto’nun, çizgi roman devi Marvel’in yeni süperkahraman filminde başrol oynaması fazlasıyla olası görünüyor.

İyi oyunculuğunu bir Oscar’la taçlandıran yakışıklı oyuncu Jared Leto’nun canlandırması en yüksek ihtimalli karakter ise kibirli büyücü Doctor Strange.

Görüldüğü üzere Marvel’in gelecek planları hayranları sevindirecek cinsten. O halde bizler de bekleyip görelim, bakalım bu söylentiler gerçekliğe kavuşacak mı?