Star Wars VII Üzerine Son Haberler: Yönetmen, Olası Devam Filmi ve Harrison Ford Çıkmazı

star wars 7

Star Wars haberlerine hoş geldiniz. Sizin için bir haber turu düzenledik ve bakın neler duyduk neler.

İyi Haber

Looper’ın, Brick’in ve birkaç bölüm Breaking Bad’in senaryosunu yazmış olan Rian Johnson’a yönetmen ve senaristlik teklif edildi. Kendisinin başarısı imza attığı yapımlarla ortada. Her ne kadar sosyal medyada Johnson’ın ne kadar doğru bir seçim olup olmadığına dair tartışmalar ışık hızıyla sürse de, genel kanı olumlu yönde.

Açıkçası J.J. Abrams’a göre çok daha derin bir senaryo ortaya koyabileceğini düşünüyoruz.

Rian Johnson
Rian Johnson

Kafa Karıştırıcı Haber

Rian Johnson’ı senarist ve yönetmen koltuğunda göreceğimizi varsayarasak bu defa daha ilginç bir şey ortaya çıkıyor. Star Wars VIII’e hazır mıyız? Daha 7. filmin haberini sindiremedik yahu!

7.filmin yönetmeni J.J. Abrams olarak belirlendiğine göre Johnson’a 8. film kalıyor. Bu da yepyeni bir senaryo ve oyuncu kadrosuyla kaydedilecek demektir. Çünkü haberi doğru kabul edersek 7.filmin ana kadronun son macerası olacağını da kabul ediyor olmamız gerekir.

Kötü Haber

Sevgili Han Solo, Harrison Ford… O set neler etti sana!

Kendisinin çekimler sırasında bacağını kırdığını duymuşsunuzdur ve gelişmeler iyi yönde değil. Star Wars VII’nin senaryosunda lokomotif görevini Han Solo’nun göreceği söylenirken bu durum hiç de iyi olmadı.

Peki şimdi ne olacak? Ya Ford’un bölümlerinin üzerinden geçilecek ya da senaryo yeniden yazılacak. Ama Disney buna yanaşır mı emin değiliz. İşler bu noktada iyice karışmış durumda.

Harrison Ford’a acil şifalar diliyor, Star Wars’un Disney tarafından mahvedilmemesi için hala dua ediyoruz.

Bizden ayrılmayın!