Archanger Destanı Başlıyor

archanger 1 top

Genç yazar M. Yağız Duzluoğlu’nun Archanger Destanı adlı serisinin ilk kitabı raflardaki yerini aldı. “Archanger Destanı Birinci Kısım” adı altında basılan kitap, ilginç konusu ve olağanüstü savaş tasvirleriyle dikkat çekiyor.

Kitabın arka kapak yazısı ise şöyle:

Başını gökyüzüne kaldırıp baksaydı bütün mazisinin onu bir yere doğru götürdüğünü görebilecekti. O hengâme anından önceki son anda zaman onun için işlerken o kendisini bütün dünyadan uzaklaştırıp, bütün duygularını ve düşüncelerini aynı noktada birleştirdi…

Rüzgâr bilinmez bir zamandan akıp pelerininde bir dalgalanmaya neden oldu. Artık hazırdı. Birazdan burada bir son başlatacaktı. Elinin dokunduğu ve kılıcının kestiği her şey ebediyen değişecekti. Bu, tam da o andı! Kaçınılmaz olanın gerçekleşmekte olduğunu biliyordu. Savaş, yeni başlıyordu.

Zaman değişti; tıpkı diğer her şey gibi. Aradan geçen onca zaman onları da değişime zorladı. Ancak şimdi değiştirme sırası onlarda. Korkulan savaş gelip kapıya dayandı. Hem de bütün dehşetiyle…

Henüz kaç kitap olacağına karar veremeyen yazar, şu an 2. kitap üzerinde çalışıyor. Seriyle ilgili yazarın kişisel facebook sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz bünyesinden Bahri Doğukan Şahin’in de editoryal anlamda destek verdiği kitabın kapak tasarımı ise Damla Nur Şimşek’e ait. Sokak Kitapları Yayınları’ndan çıkan kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Biz okuduk ve çok sevdik. Umuyoruz ki sizler de seveceksiniz!

M. Yağız Duzluoğlu’na da yazarlık hayatında başarılar dileriz.