Beklenen Hobbit Fragmanı Yayında!

the hobbit 3 top

Uzun zamandır beklediğimiz Hobbit serisinin üçüncü filmi Beş Ordunun Savaşı filminden ilk fragman nihayet görücüye çıktı.

hobbitozelFragmandan da anlaşıldığı üzere, herkesin beklediği gibi serinin en heyecan verici filmiyle karşı karşıyayız. Peter Jackson, ilk olarak 2 film çekeceğini açıklamıştı lakin daha sonra bu sayı 3’e çıkmış ve Jackson da eleştiri oklarının hedefi olmuştu.  Hobbit serisinde gereğinden fazla CGI kullanıyor olsa da, Yüzüklerin Efendisi filmlerinden kalma sevgimiz  devam ediyor kendisine.

Bilbo Baggins ve cücelerin macerası hız kesmeden devam ediyor. Artık sona gelindi ve beş ordunun kaderinin tayin edileceği savaş başlamak üzere. Orta Dünya‘nın önemli dönüm noktalarından birisi olan bu savaş, Miğferdibi ve Pelennor Çayırları kadar etkili bir şekilde beyazperdeye aktarılmış mıdır dersiniz? Bunu 17 Aralık 2014’te görebileceğiz.

Bu film ile birlikte Jackson, ilk 2 filmden memnun kalmayan hayranlara kendisini affettirecek diye umuyoruz. Yine de, Tolkienistler‘in tepkilerini önceden kestirmek güç. Her neyse, lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu enfes fragmanla baş başa bırakalım!

Dileyenler hemen aşağıdan izleyebilirler, youtube üzerinden izlemek isteyenlerse şuraya tıklayabilirler.

Son yayınlanan afiş de aşağıda!

the hobbit 3 afis