Yeni Mad Max’ten İlk Trailer!

mad max fury road top

Bu gerçekten iyiydi!

Tom Hardy yeni Max olarak karşımıza çıkmaya son derece hazır. Charlize Theron ise tecrübesini konuşturarak görüldüğü o kısa sahnelerde bile gözlerimizi iri iri açmamıza neden oldu bile!

Geçtiğimiz gün Comic-Con‘da yayınlanan trailer’ın ardından Mad Max tutkunları Mel Gibson‘ı göremedikleri için hayli üzülmüştü. Ancak biz Tom Hardy‘nin bu işin altından başarıyla kalkacağına inanıyoruz. Bizce ona bir şans verelim ve o da bize yeni bir efsane yaratsın.

Trailer’a geçmeden önce ufak bir de detayı paylaşmak istiyoruz. Gördüğümüz ve okuduğumuz kadarıyla senaryo Mel Gibson‘ın oynadığı ilk Mad Max ile bir benzerliği. Bu Max de karısını ve çocuğunu kaybetmiş bir adam. Ama şimdilik Gibson gibi intikam arayışında görünmüyor. Sanırız bunu sonraki fragmanlarda ya da gelecek detaylı bilgilerde daha net göreceğiz. Charlize Theron (Furiosa) ise hayatta kalmasının tek çaresini çölü geçip, doğduğu topraklara gitmekte bulan bir kadın. Sol koluna da dikkat ettiniz mi?

Aklını zalimlikle bozmuş motor çeteleri, çöl, çöl ve yine çöl delilikle birleşerek bir kez daha hepimizi koltuklarına çivilemeye geliyor!

Trailer’ı hemen aşağıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.