Doğum Günün Yeni Kapaklarınla Kutlu Olsun Harry!

harry potter new

Bugün 31 Temmuz, yani Harry Potter’ın doğum günü. Kendisi artık 34 yaşında yetişkin bir adam. Bir seherbaz olarak bu olgun yaşında ne gibi güçlüklerle mücadele ettiğini maalesef bilemiyoruz.(Yine de Rita Skeeter’in Gelecek Postası için kaleme aldığı şu makaleyi es geçmemek lazım!) Ancak Bloomsbury Publishing Harry’i doğum gününde eli boş gönderecek değil!

Daha önceden Harry Potter’ın yeni tasarımlarıyla tekrar basılacağının haberini sizlerle paylaşmıştık. Serinin orijinal basımevi olan Bloomsbury, 1 Eylül itibariyle yeni kapaklarla romanları görücüye çıkıyor. İngiliz sanatçı Jonny Duddle tarafından tasarlanan kapaklar tüm seri için tamamlanmış durumda.

Yeni kapaklar bizim kafamızı karıştırdı açıkçası. Sanki biraz çocuksu olmuş, ne dersiniz? Özellikle son kitaplarda küçük bir çocuktan genç bir adama dönüşen Harry için son 3 kitabın kapağı bizce biraz yanlış yönlendirici duruyor. Ama böyle çok daha renkli ve çarpıcı oldukları açık.

Kapak görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

hp 1 Duddle

hp 2 Duddle

hp 3 Duddle

hp 4 Duddle

hp 5 Duddle

hp 6 Duddle

hp 7 Duddle

Harry Potter kitapları için bu sadece etkileyici bir yeni çağın başlangıcı. Jim Kay’in görsel şöleni ile Harry Potter ve Felsefe Taşı 2015 sonbaharında hem ciltli hem de eBook olarak yayınlanacak olmakla birlikte düzenli olarak yayınlar gelmeye devam edecek!