Assassin’s Creed Çizgi Romanında Sıra 3. Ciltte

Accipiter-top

Akılçelen Kitaplar halihazırda birçok mangayı dilimize kazandırıyor. Ancak yakın zamanda bu işi oyun dünyasının kültleşmiş isimlerinden Assassin’s Creed’in çizgi romanı için de yapmaya başlamıştı. Şimdi hazırsak lafı uzatmadan 3. cildin konusuna bir göz atalım:

assassins-creed-3-accipiterAquilus babasının intikamını almakla kararlı. İntikam arayışı, onu çalınan haç Ankh’la yollarının kesişeceği Roma’ya kadar getiriyor. Aynı dönemde, kendisi de bir Liberali Circulum üyesi olan Accipiter’in emrindeki barbarlar önce Lugdunum’a, ardından İtalya’ya saldırmaya hazırlanıyor…

16 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşan “Assassin’s Creed” adlı bilgisayar oyununun kahramanları, ünlü senarist Corbeyran’ın kalemi ve DjillaliDefali’nin çizgileriyle hayat buluyor ve bizi, tüm oyunseverleri şaşkına çevirecek, bugüne kadar hiç yayınlanmamış, zaman ve bilime meydan okuyan heyecanlı bir maceraya davet ediyor.

Yeni bir intikam, yeni bir suikastçı… Suikastçının yolunda her şey mümkün. Bakalım 3. ciltte de heyecanımız üst seviyelerde gezecek mi?

Güçlü Özkök’ün çevirisini üstlendiği çizgi romanın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.