Marmara Çizgi Bizleri Bekletmeden Devam Ediyor!

marmara cizgi agustos 2014

Marmara Çizgi hayranlarını çok da bekletmeden Örümcek Adam ve Yalnız Kurt‘u satışa sundu! Çok romantik bir Örümcek Adam cildi ve öncekilerden daha da kanlı bir Yalnız Kurt cildi bizleri bekliyor. Dahası, Bone 4. cilt ile Yürüyen Ölüler‘in 18. cildi de çıkmış bulunmakta!

Türkiye’de pek çok kişinin yapmayı bırakalım cesaret bile edemediği işlere elini atan bir avuç kişilerden olan Marmara Çizgi‘yi bu istikrarlı çalışmaları yüzünden alkışlamamak elde değil! Başladıkları serileri yarım bırakmamaları umuduyla…

Lone Wolf and Cub Sayı 9: Suikastçinin Yansıması tanıtım bülteni:

suikastcinin yansimasiEfsanevi Yalnız Kurt ve Yavrusu serisinin bu cildinde su, ölüm ve kızgın ninjalar ön plana çıkıyor. Zavallı bir kayıkçı kız, Yalnız Kurt Ogami Itto’nun, sevdiği adama karşı mücadele vermesini izlemek zorunda kalır. Yoldan çıkmış, hünerini parayla satan bir kılıç ustası, Ogami’nin çelik kılıcı aracılığıyla savaşçının yolu Bushido hakkında değerli bir ders alır. Ve Yalnız Kurt Kurokuwa ninja klanının hainliğiyle yüzleşerek, sefil bir nehir taşıyıcısı olarak işe girer. Ama bunun arkasında yatan akıllıca kurguda ezeli düşmanları Yagyu klanının gizli planlarını çalmak ve dolayısıyla da her birine savaş ilan etmek vardır!

Örümcek Adam Cilt 13, Black Cat’in Dönüşü tanıtım bülteni:

spiderman 13Peter Parker’ın hayatı bir anda bir sürü sevimli bayanla doldu… Michele Gonzales, Pete’in kendinden kesinlikle ödün vermeyen ve tam olarak da kız arkadaşı olmayan ev arkadaşı. Gerçekten de kız arkadaşı değil. Yemin ederiz. Norah Winters, zihnindeki basın odasının editörünü temelli olarak kovmuş, ağzına her geleni söyleyen, çenesi düşük bir gazeteci. Mary Jane Watson, mesafeli bir ilişkinin buzlarını kırmaya cesaret edemeyecek kadar çaresiz durumdaki bir film, tv ve sahne yıldızı. Ve şimdi de Black Cat ve Parker şansı üzerindeki benzersiz etkileri bu ortama dahil oluyor! Fakat Örümcek, romantik dürtülerini yoluna koysa iyi olacak çünkü uzun zamandır ufukta belli belirsiz dolanmakta olan iki tehlike nihayet şehre ulaştı: Klon avcısı Raptor ve şeytani Norman Osborn!

Bone Sayı 4 – Ejderha Katili tanıtım bülteni:

bone 4Kötülüğün güçleri gittikçe artıyor… Peki kahramanlarımızın en büyük düşmanı, Phoney Bone’un bizzat kendisi olabilir mi?

Fone Bone, Büyükanne Ben ve Thorn, fare yaratıkların hükümdarı Kingdok’la karşı karşıya geliyorlar. Kukuletalı, ordusunu topyekün savaşa hazırlıyor. Biri Thorn’u rüyalarında rahatsız etmeye devam ediyor. Ve sonra bilge Büyükanne Ben ortadan kayboluyor. Üstüne üstlük, Phoney Bone kasaba halkını bir ejderha katili olduğuna inandırıyor.

Yürüyen Ölüler, Cilt 18: Sırada Ne Var? tanıtım bülteni:

yuruyen oluler 18 sirada ne varEn son ne zaman gerçekten elde atmek istediğimiz bir şey için çabaladık?
Ticari ve saçma ihtiyaçların dünyası yerini ölüm kalım savaşı ve sorumluluğa bıraktı.
Gün içinde televizyon başında geçirmediğiniz kaç saatiniz var?
En son ne zaman gerçekten ihtiyacımız olan bir şey istedik?
Mahşeri bir salgın ölülerin dirilip canlılarla beslenmesine yol açtı.
Bildiğimiz dünya artık yok.
Bir ay içinde toplum düzeni çöktü.
Hükümet yok.
Süpermarketler yok.
Posta servisi yok.