Şimdi Sıra Kızıl Ejder’de

kizi ejder top

Nemesis Kitap, milyonlarca müdavimi bulunan Thomas Harris’in klasik haline gelen serisini yayınlamaya devam ediyor: Şimdi sıra Kızıl Ejder’de.

kizil-ejder-thomas-harrisGerilim okurlarının yakından tanıdığı Doktor Hannibal Lecter, okurların karşısına ilk olarak bu romanda çıkıyor. Thomas Harris, insan zihninin karanlık yüzünü büyük bir ustalıkla gözler önüne seriyor.

Kızıl Ejder olarak bilinen katili yakalamaya kararlı olan FBI ajanı Will Graham, hem canını hem de akıl sağlığını riske atacağı, gizemli ve vahşi bir bilmecenin içinde buluyor kendini. Onun bu mücadeleden sağ çıkıp çıkamayacağı son derece sürükleyici bir dille anlatılırken, bir yandan da Doktor Hannibal Lecter, gerilim okurlarının aklında ve kalbinde iz bırakacak adımlarını atmaya başlıyor.

“Unutamayacağınız bir gerilim!”
-Daily News (New York)-

“Dikkat! Kâbuslar görmenize neden olabilir.”
-Colorado Springs Sun-

Bir önceki haberimizde de belirttiğimiz üzere, dizinin üçüncü sezonunu bekleyenler, bu süre zarfında kitaplarla vakit geçirebilirler.

Nemesis Kitap etiketiyle raflardaki yerini almaya başlayan kitabın çevirisi Pınar Öcal’a, kapak tasarımı ise Başak Yaman Eroğlu’na ait. Yayına hazırlığını da Hasret Parlak’ın üstlendiği kitabın künye bilgileri için buraya tıklamanız yeterli.