Iron Man 4 Çekilmeyecek Mi?

Iron-Man-4-Logo

Avengers: Age of Ultron için heyecan giderek yükselir, Guardians of the Galaxy filmi bizi güldürdüğü kadar Avengers bağlantılarıyla meraklandırırken akıllara aynı isim geliyor: Robert Downey Jr.

Ne alaka diyebilirsiniz, ama Avengers’ı düşününce akla Iron Man ve Hulk gelmiyor mu? Eh, diğerleri “biraz” gölgelerinde kalıyor.

Hulk için durum farklı olsa da Iron Man’in halihazırdaki 3 filminin peşine yenilerinin gelip gelmeyeceği merak konusu. Robert Downey Jr.’a göre dördüncü film çekilmeyecek. İzleyiciler olarak üçüncü filmin (bizce) tamamen Downey’nin sırtına yaslanan yapısı onu serinin diğer filmlerinden hayli aşağıda bir seviyeye çekmişti. Marvel da bunu fark etmiş olabilir mi? Pek sanmıyoruz.

Downey’nin Iron Man olarak Avengers 3 için de imza attığı biliniyor ve bazı kaynaklara göre bu onun Iron Man kostümünü son giyişi olacak. Kesin bir bilgi var mı? Şimdilik hayır; fakat Downey’nin daha önceki açıklamalarından birinde gelecek filmlerde Iron Man için daha genç birinin tercih edilebileceğine değindiği gerçekler arasında.

Iron Man 3

Iron Man 4 eğer üçüncü filme benzeyecekse bizce olmaması dert değil. Ama Robert Downey Jr. ve onun gönüllerde taht kurmuş muhteşem Iron Man profilinden henüz ayrılmaya hazır değiliz!