Cinlerin Korkulu Rüyası Ecel Raflarda!

ecel top

Ölmek ya da Ölmemek, İşte Bütün Mesele Bu!

Anne Kız Diyalogları (Burcu İkizer ile birlikte), Baba Kız Diyalogları ve çocuklara yönelik bir seri olan Derslerle Başım Dertte gibi kitapların yazarı Funda Özlem Şeran bu kez öcülerle, cinlerle, hortlaklarla dolu bir romanla, Ecel ile karşımıza çıkıyor.

Fantastik kurgu, korku gibi türlere ilgi duyanların yakından tanıdığı, Kayıp Rıhtım sakini ve Ölümsüz Öyküler’in editör-yazarlarından biri olan Funda Özlem Şeran’ın ilk romanı Ecel İthaki Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alıyor.

Roman öcülerin korkulu rüyası, cin avcısı Ece’nin maceralarını konu edinmekte.

ecelBen, öcülerin korkulu rüyası, cin avcısı Ece.

Bir tür mıknatısmışım gibi cinleri ve belayı kendime çekiyordum. Ufak tefektim, tanımayan biri için kolay hedeftim. Fakat güçlüydüm, doğal bir yeteneğim vardı ve en önemlisi, inancım vardı. Yoksa her yerimi muskalarla doldurup ortalıkta dilek ağacı gibi dolaşmamı başka nasıl açıklardınız? İlk önemli vukuatını on altısında yaşamış biri olarak son dört yılımı cinler, büyüler ve dövüşlerle geçirmiştim. Cinlerin kralına kafa tutuyor, hortlakları yakıp kül ediyordum ama gelin görün ki, ufacık tefecik bir kadın olan anneannemden ödüm kopuyordu. Birbirinden cennetle cehennem kadar farklı iki hayat yaşıyordum ve hangisinin cennet, hangisinin cehennem olduğu benim için bile tam bir muammaydı.

Ayrıca, bundan yıllar önce kitabın ön okuması Buzul Dünya’dan çıkmış ve sitemiz genel yayın editörü Hakan Tunç tarafından bir inceleme hazırlanmıştı. Ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kitabın ÖN OKUMASIna ulaşmak için BURAYA tıklamanız yeterli olacaktır.

Editörlüğünü Ozancan Demirışık’ın üstlendiği romanın kapak tasarımı ise Şükrü Karakoç’a ait. Tanıtım ve diğer künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Funda’yı bir kez daha tebrik ediyor, İthaki Yayınları’na da bu güzel macerayı herkese ulaştıracağı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Şimdiden iyi okumalar. Cinleriniz bol olsun!