Comic Con’da Kıskandıran Cosplayler Yarıştı

comiccon2014

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen New York – Comic Con’da iz bırakan olaylardan biri Patrick Rothfuss’un çılgınlığıysa, diğeri cosplaycilerdir. Evet, onlar her sene aylarca süren emeklerini, biz izleyicilerin ağzını açık bırakacak bir başarıyla sergiliyorlar. Üstelik bir jüri önüne çıkıp en iyi kostümün kendilerininki olduğunu kanıtlamak için yarışıyorlar da.

Bu seneki yarışmada yine çok başarılı çalışmalar var. Bazıları için gerçeğine tıpa tıp benziyor demek yanlış olmaz. Ancak kostümlerin başarısının yanı sıra, onları tasarlayan kişilerin yaşları da hayli ilginç.

Comic Con’un sadece gençleri çektiğini düşünüyor ve kostüm işinin belli bir sınırı olduğunu sanıyorsanız bir daha düşünün. Çünkü en iyi olmak için yarışanlar arasında 54 yaşındaki Mike Wong ve kendini Elendriel Alastair olarak adlandıran 30 yaşındaki bir bayan da mevcut.

Olması gerektiği gibi kocaman bir Groot, Eragon’dan esinlenilen bir ejderha ve illüzyon biçimli binicisi, Starcraft’tan Nova, Wonder Woman, Protoman ve çok daha fazlasını içeren görseller vereceğimiz bağlantılarda sizleri bekliyor.

NyTimes’da yayınlanan görsellere ulaşmak için buraya, Comic Con’un Facebook sayfası için buraya ve Instagram sayfası için de buraya tıklayabilirsiniz.

Hepsini kıskanmamak elde mi?