FABİSAD Panelini Sizler İçin Kaydettik

fabisad 2014 panel

Fuarın son günü, Kayıp Rıhtım ekibi olarak biz de oradaydık! Hep birlikte, FABİSAD’ın düzenlediği panele katılarak keyifli vakit geçirdik.

Türk Sinemasında Bilimkurgu ve Düşsel Edebiyatın İzleri” konulu panelin moderatörlüğünü, eserleri birçok dile çevrilen fantazya yazarı Barış Müstecaplıoğlu üstlenirken, konuşmacı olarak sinema eleştirmeni ve Harry Potter’ın çevirmenlerinden Kutlukhan Kutlu, yazar ve senarist kimlikleriyle tanıdığımız Doğu Yücel ve yine yazarlığın yanı sıra oyunculuk da yapan Nilüfer Açıkalın da değerli katkılarda bulunarak içeriği zenginleştirdiler.

Türk fantastik, bilimkurgu ve korku sinemasından örnekler verilerek bir sohbet havasında gerçekleştiren panelin süresi 1 saat idi. Salonun tamamının dolu olması ise bizleri bir hayli mutlu etti.

Panelin ardından ayak üstü kitaplarımızı imzalattık. Fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedik elbette. Fakat bunlardan daha da önemli bir şey var: Paneli eksiksiz kaydettik! Şimdi, lafı daha fazla dolandırmadan, o kaydı sizlere sunuyoruz.

Dileyenler hemen aşağıdan izleyebilirler. Youtube üzerinden videoya ulaşmak isteyenleri de şuraya alalım.

İyi seyirler!