Peter Pan ve Kaptan Kanca Güçlerini Birleştiriyor, Hugh Jackman Kötü Adam Oluyor

pan film

Yepyeni bir Peter Pan uyarlamasına hazır mısınız? Ama bu tüm ezberinizi bozacak. Yine de var mısınız? O zaman sıkı tutunun, çünkü bu uyarlama daha öncekilere hiç benzemiyor!

Warner Bros.’un bu hafta yayınladığı Pan filminin trailer’ı, bize Joe Wright’ın (Anna Karanina, Aşk ve Gurur, Kefaret) yöneteceği filmin Peter’ın köklerine bir bakış atacağının sinyallerini verdi. Büyümeyen Çocuk’u “hiç” böyle görmediniz. Çünkü o, Oliver Twist benzeri bir yetim. Daha Olmayan Ülke’ye bile gitmedi. Ama gidecek. Gidiş biletiyse kaçırılarak kesilecek!

Kaptan Kanca mı kaçırıyor onu? Hayır! Karasakal çocukları uykularından alıp götürüyor! Ama o da ne! Hugh Jackman değil mi o? Pan filminde kötü adam olarak mı geliyor karşımıza?

Bitmedi! Çünkü Karasakal’ın köleleri arasında biri var: Genç bir Kaptan Kanca. Levi Miller tarafından canlandırılacak Peter, henüz “Pan” adını almadığı ve Kanca ile araları da bozulmadığı için, kancalı eli yerinde olan bir Kaptan Kanca o. Garrett Hedlund’ın (Eragon, Tron Efsanesi) canlandıracağı karakter, görünen o ki Karasakal’a karşı Peter ile güçlerini birleştiriyor.

Ama yine bitmedi sevgili okurlar! Son zamanlardaki bazı uyarlamalarda gözden kaçırılan önemli karakterlerden biri olan Tiger Lily de kendisine bu filmde (nihayet) yer buluyor! Peter’a “Pan” adını veren ve Olmayan Ülke’deki kızılderili kabilesinin şefinin kızı olan Tiger Lily, Rooney Mara (Ejderha Dövmeli Kız, Sosyal Ağ) tarafından canlandırılacak. Yalnız biraz üzüldük. Çünkü Tiger Lily bir kızılderilidir. Oysa trailer’de karşımıza akça pakça bir Lily çıkıyor. Oldu mu şimdi?

17 Temmuz 2015’te vizyona girecek filmin trailer’ını hemen aşağıda bulabilirsiniz. Bu arada Tinker Bell’den henüz hiç ses seda yok.