Gaiman ve Pratchett’ın Kıyamet Gösterisi’ni Bakın Kimler Seslendirecek

kiyamet gosterisi radyo

, ’ın ortaklaşa yazdığı Kıyamet Gösterisi’ni hatırladınız mı? Bu çılgınlıklar komedyasında fantazyanın iki ustasının buluşmasını izlemek eşsiz bir zevkti. Ama biz onu sadece okuduk, peki ya başka sevdiğimiz isimlerin sesleriyle dinlemek istemez miydiniz?

BBC’nin Radio 4’ünde, 22 Aralık günü harika şeyler olacak! Kıyamet, radyolarımızdan içeri sızacak. Kıyamet Gösterisi’nin bu radyo uyarlamasında Merlin dizisinde Merlin rolüyle tanıdığımız Colin Morgan, Call the Midwife dizisinin genç ismi Charlotte Ritchie, Örümcek Adam’dan tanıdığımız Jim Norton gibi isimler sesleriyle karakterlere hayat verecek.

Kimler hangi rolü seslendiryor dersiniz? Listenin sızan kısmı hemen aşağıda.

Newt Pulsifer (Colin Morgan)

Anathema Device (Charlotte Ritchie)

Crowley (Peter Serafinowicz)

Aziraphale (Mark Heap)

Mahşerin Dört Atlası’ndan üçü (Jim Norton, Paterson Joseph ve Harry Lloyd)

Aynı zamanda Sherlock’tan Louise Brealey, Game of Thrones’tan Clive Russell gibi isimler de kadroda yer alanlar arasında.

’ın Kıyamet Gösterisi’nin radyoya uyarlanışında da yer aldığını belirtmek gerek. Geçen sene yazarın Yokyer adlı eserini yine Radio 4 için uyarlayan yönetmen Dirk Maggs ile birlikte uyarlama çalışmalarında yer aldı. Geçen seneki Yokyer uyarlamasında Benedict Cumberbatch’ın da yer aldığını belirtmekte fayda var.

Şimdi 22 Aralık’ı büyük bir sabırsızlıkla bekleyeduralım, bu sırada sizleri ses sanatçılarının ve ’ın uyarlama için radyo istasyonunda çektiği fotoğraflarla yalnız bırakalım.

kiyamet gosterisi radyo 3

kiyamet gosterisi radyo 2

kiyamet gosterisi radyo 1

kiyamet gosterisi radyo 4