Yine, Yeni, Yeniden Hobbit!

aciklamali notlariyla hobbittop

İthaki Yayınları’ndan bir Hobbit sürprizi daha.

Tolkien’in ölümsüz eseri Hobbit’in, normal baskısının ardından filmlerle eş zamanlı olarak son 3 yılda 3 farklı versiyonu daha yayımlandı.

aciklamali notlariyle hobbitBeklenmedik Yoculuk vizyona girdiğinde İthaki bizleri Alan Lee’nin çizimlerinden oluşan resimli Hobbit ile tanıştırmıştı. Smaug’un Çorak Toprakları sinemalara konuk olduğunda ise daha büyük çaplı bir işe girişen yayınevi, Tolkien’den Hobbit Resimleri adı altında, sınırlı sayıda üretilen Orta Dünya’nın eşsiz parçasını koleksiyonseverlere sunmuştu. Üstat Tolkien’in kendi çizimlerini görme fırsatı bulup macerayı en baştan, yeniden yaşamıştık.

Ve şimdi, son film olan Beş Ordunun Savaşı beyazperdede arz-ı endam ederken, bizler sinema salonlarında Orta Dünya’ya veda ederken bir sürprizle daha karşılaşıyoruz: Douglas A. Anderson’un hazırladığı Açıklamalı Notlarıyla Hobbit.

Tolkienseverlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bu özel baskıyla Orta Dünya topraklarında bir kez daha gezinmeye ne dersiniz?

İthaki Yayınları’nın, Tolkien ve eserlerine gösterdiği özen bizleri oldukça memnun ediyor. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz. Ve şuna da çok eminiz ki, yayınevi bizlere kısa süre içerisinde 12 kitaplık Orta Dünya setinin basım müjdesini verecek!

Kitabın ÖN OKUMASIna da BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bu özel baskının künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Orta Dünya’yla kalın.