Game of Thrones’un 5. Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı

game of thrones 5
Bu hasret ne zaman bitiyor?

Evet sevgili Game of Thrones aşığı Kayıp Rıhtım takipçileri… Gelmesini iple çektiğinizi hepimizin bildiği Game of Thrones’un beşinci sezonu için başlangıç tarihi açıklandı.

Kuzgunları salamasak da içine notlar yerleştirdiğimiz şişelerimizi rıhtımımızdan salarak haberin yayılmasına bir katkı da bizden gelsin dedik.

Amerika saatiyle 12 Nisan 2015 Pazar akşamında HBO’da yayınlanacak dizimize, 13. günün şafağında doğuya- aman pardon- malum yerlere bakarak Türkiye’den de ulaşabileceksiniz.

GoT5

12 Nisan’a kadar gayet uzun bir süre olduğunun farkındayız. Peki bu hasreti katlanılabilir hale getirmek için neler yapılabilir? Sizler de haber görselinde Jaqen H’ghar’ın kendi tarzıyla söylediği gibi tüm sezonları zibilyonuncu kez baştan maraton yaparak izleyebilir, kitaplara daha bulaşmadıysanız artık o işin ucundan bir zahmet tutabilir ve ya nefret ettiğiniz karakterleri hayallerinizde evire çevire hunharca öldürerek zamanınızı geçirebilirsiniz. (Ama emin olun GRRM aklınıza gelmeyen bir yol bulacaktır.) “Sen ne diyorsun arkadaşım, kes gevezeliği!” de diyebilirsiniz. O zaman sizleri sevgili A. Orçun Can’ın hazırladığı ’Taht Oyunları Yokken Yapabileceğiniz 5 Şey’ adlı rehbere de yönlendirebiliriz.

Bu haberin yanına bonus: Amerika için, 23 Ocak’tan itibaren dördüncü sezon son iki bölümünün IMAX salonlarında gösterime gireceğini ve gelenlere özel bir beşinci sezon fragmanının sunulacağını belirtelim. Bu fragman sinema salonlarını dolduracak izleyicilere özel olsa da kısa zamanda internet ortamlarına damlayacağından şüpheniz olmasın. Anlayacağınız, bu saatten sonra gözünüz 23 Ocak’ta olsun sayın seyirciler!