“O” Geri Döndü!

it top

Ülkemizde daha önce eksik bir baskıyla 448 sayfa olarak yayımlanan Stephen King‘in “O” adlı kült korku eseri şimdi sansürsüz tam metin olarak yeniden görücüye çıktı!

Bu defa bizi 1216 sayfalık bir gerilim destanı bekliyor. Daha önce Mahşer‘in sansürsüz tam metnini yayımlayan Altın Kitaplar şimdi de Derry kasabasının kâbuslarını külliyen gün yüzüne çıkartıyor.

stephen king o“Küçük bir Amerikan kasabası olan Derry’yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren bir yaratığın, insanları kendi karanlık dünyasına çeken esrarengiz bir gücün varlığıdır. Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin olmuş ve yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gömülen yaratık yıllar sonra yeniden harekete geçince, onunla bir kez daha hesaplaşmak zorunda kalırlar. Geçmişte kalan kâbuslar, şimdiki zamanda korkunç bir gerçeğe dönüşmüştür artık.”

Kitabın önceki versiyonunu çeviren Gönül Suveren yerine bu defa çeviri koltuğunda Oya Alpar‘ı görüyoruz. Kısacası bunun her yanıyla yeni bir deneyim olduğunu söylemek abartı olmaz. Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.