2014’ün (Bize Göre) En İyi Oyunları Dosyası Yayında

2014 oyun

Bilgisayar oyunları da tıpkı çizgi romanlar gibidir. Çocukluğunuzdan kalma, bir türlü bırakamadığınız, bırakmak da istemediğiniz bir alışkanlık, bir hobidir. Başkaları ne kadar ayıplasa da umurumuzda olmaz. Çünkü onların yeri apayrıdır bizim için.

Bu yıl da oyun dünyasından pek çok yapım geçip gitti. Çoğu bağırlara basıldı, çoğu hayal kırıklıklarıyla uğurlandı. Arada yine birkaç sürpriz çıktı, hatta biri de bizden bir yapımdı. Ama geçen yıla damgasını vuran asıl şey hatalarla dolu yapımlar oldu muhakkak. Firmalar her oyunu tüm konsollara çıkarma aşkının çokomelini çıkarınca oyunlardan çok bugları konuşur olduk. Umarız bu sorun en kısa zamanda atlatılır da bizler de ağız tadıyla eskitebiliriz klavyeleri, gamepadleri, check-pointleri…

Bu liste tamamen şahsi kanaatimize göre hazırlandı ve doğal olarak sadece oynama fırsatı bulabildiğimiz oyunları kaleme aldık. O yüzden size göre burada yer alması / almaması gereken yapımlar olursa lütfen yukarıda belirttiğimiz noktayı göz önünde bulundurun.

Karşınızda, şenliklerimize özel, en iyileriyle ve hayal kırıklıklarıyla 2014’ün oyunları…

DOSYAYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN.