Wardstone Günlükleri’nde Son Perde

hayaletin intikami top

Çıkan her yeni kitapla birlikte, fantastik korku edebiyatı türleri arasındaki yerini sağlamlaştıran Joseph Delaney’in kaleme aldığı Wardstone Günlükleri serisi tamamlandı!

Tüm dünyada hatırı sayılır bir okur kitlesine ulaşan serinin 13. ve aynı zamanda son kitabı, “Hayaletin İntikamı” kısa bir süre önce raflardaki yerini aldı.

Kitabın konusu ise şöyle:

hayaletin intikamiDünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve şimdiden çağdaş fantastik-korku klasikleri arasında gösterilmeye başlanan “Wardstone Günlükleri”nin son macerasında, Tom’u, dostların düşman, düşmanların dost olduğu amansız bir mücadele bekliyor. Yıllar önce, annesi, Tom’u, eğitmesi için Hayalet John Gregory’e emanet ederken verdiği sözler yerini bulacak mı? Yedinci oğlun yedinci oğlu Tom, Hayalet’in gelmiş geçmiş en iyi çırağı olmayı başarabilecek mi? Olağanüstü bir dünyada kıran kırana bir savaşa girişen Tom, tüm eyaletin kendisinden beklediği kadar iyi bir kurtarıcıya dönüşebilecek mi?

Ayrıca başrollerini Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes, Kit Harington gibi oyuncuların paylaştığı, Rus yönetmen Sergey Bodrov tarafından beyazperdeye uyarlanan bir de filmi mevcut serinin. Geçtiğimiz hafta vizyona giren “Seventh Son” adlı film için ilk görüşler olumlu. Bizler de izleyip göreceğiz.

Ensenizde hissedeceğiniz gölgenin tüm benliğinizi sarmasını istemiyorsanız lütfen geç saatlerde okumaktan şiddetle kaçının!

Kerem Işıkın çevirisiyle Tudem Yayınları’ndan çıkan kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.