Okur Yorumları Projesi Yayında!

okur yorumlari

Forum denilince aklınıza o korkunç tablo geliyor, değil mi? Türkçenin katledildiği, “emeğe saygı, +rep” jargonunun havada uçuştuğu, insanların hunharca birbirine sözlü saldırdığı alanlar desek yalan olmaz sanıyoruz. Ama belki de hepsi öyle değildir. Belki de, Kayıp Rıhtım forumlarında bu algının çok ötesinde bir oluşum gizlidir. Hiç düşündünüz mü?

Forumlarımızdaki yorumların “beğendim”, “güzel kitap”, “şu karakter süper” gibi basit tabirlerden oluştuğunu sananlara bu defaki 7. Yıl Şenlikleri projemiz ile hodri meydan diyoruz!

Hem değerli üyelerimizin leziz yorumlarını herkese göstermek, hem de onları hak ettikleri gibi takdire debilmek adına bu projemizi sizlere sunuyoruz!

Bu proje paylaşımcılık, destek ve en önemlisi Kayıp Rıhtım üyelerinin birbirine verdiği değeri göstermek adına üyelerle inşa edildi. Çünkü bu projenin tek bir amacı vardı: “Kendin dışında bir başkasınnı beğendiğin yorumunu öne çıkar. Onu bize öner. Biz de projeye dahil edelim.”

Şimdiyse karşınızda gelen sayısız tavsiyelerden oluşan bir havuzdan seçme yorumlar var. İsterdik ki hepsini sizlere ulaştıralım, ama o zaman o kadar uzun bir proje olacaktı ki amacından sapabilirdi.

Bu kadar açıklama yeterli! İşte Kayıp Rıhtım forumlarının üyelerinin o forumda nelere imza attıklarının kanıtları burada gizli!

Hazır olun, uzun bir liste sizleri bekliyor!

ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN.