Aşk Temalı “Oyuncak Hikayesi”ne Hazır mısınız?

Woody ve Jessie

Yapım şirketi Pixar’ın başkanı Jim Morris’in birkaç gün önce yaptığı açıklamaya göre, serinin çehresinin bir hayli değişeceğini, yeni filmin formatının ilk 3’ünden farklı bir kulvarda olacağını anlamış durumdayız.

Hiç şüphesiz, animasyon dünyasının en iyi yapımlarından biri olan Toy Story/Oyuncak Hikayesi serisinin 4. filmi bizlere bir aşk öyküsü vaat ediyor.

Morris, Toy Story 4’te, dramatik altyapısı bulunmayan, daha çok romantik komediye kayan bir senaryo ile karşı karşıya kalabileceğimizin sinyallerini verdi. Dahası, karakterlerin insanlarla olan etkileşiminin de çok daha az olacağını söyledi.

Dördüncü bir “Oyuncak Hikayesi” yapılacağı haberi, bazı hayranlar tarafından büyük tepki çekmişti. Serinin hayranları bunu para kazanmak için bir hamle olarak yorumlamıştı. Morris bu eleştirilere de yanıt verdi. Yeni filmin, ilk üçlemeden bağımsız olacağını söyledi, ticari kaygıyla herhangi bir seriyi devam ettirmeleri gerekmediğini vurguladı.

2010 yılında çıkan Oyuncak Hikayesi 3, gelmiş geçmiş en büyük hasılatlı animasyon film olmuştu. Onu tahtından indirense, yine Disney’in Animasyon Stüdyoları’ndan çıkan Frozen olmuştu.

Oyuncak Hikayesi’nde yeni bölümün senaryosunu 2012 yılında “Celeste & Jesse Forever” adlı filmde birlikte rol alan Rashida Jones ve Will McCormack birlikte kaleme alacak.

Oyuncak Hikayesi 4’ün tahmini vizyon tarihi ise 2017.