Star Wars Dünyasından Haberler

star wars

Sizlere bir adet filmlerle ilgili, bir adet de yeni çıkacak Star Wars kitabıyla ilgili önemli bilgiler getirdik!

Önce serinin sinema yolculuğuna dair sıcak haberimizi sunuyoruz:

Biz daha 7. filmi bekleyeduralım, adamlar 8. filmin ve spin-off olacak bir filmin çıkış tarihini duyurdular bile! Evet, gerçekten de bunu yaptılar ve biz Star Wars severlerin heyecanına heyecan kattılar.

Yönetmenliğini Gareth Edwards’ın yapacağı ve Felicity Jones’un başrol oynayacağı bir spin-off olan Rogue One adlı Star Wars filmi 16 Aralık 2016’da sinemalarda olacak.

Rogue One adlı filmin senaryosunu John Knoll ve Chris Weitz üstleniyor. Yapımında çalışacak isimlerden duyurulanalar ise Kathleen Kennedy, Tony To ve John Schwartz oldu. Konusunun ne olacağı ise şimdilik muamma.

Öte yandan, 8. film hakkında hiçbir şey söylenmezken, sadece çıkış tarihi açıklandı. 26 Mayıs 2017’de Star Wars: Episode VIII ile buluşacağız.

Şimdi de, yeni piyasayaca çıkacak bir Star Wars kitabından bahsedeceğiz.

Lords_of_the_SithGelecek hafta satışa çıkacak olan kitabın adı Star Wars – Lord of the Sith. Yazarı ise Paul S. Kemp. Ülkemizde yayımlanır mı, yayımlanırsa hangi yayınevi tarafından, ne zaman yayımlanır, bunu bilemiyoruz. Ama bildiğimiz ilginç bir ayrıntı var: Bu kitapta karşımıza çıkacak olan Moff Mors adlı karakter, bir lezbiyen.

Yazar Paul S. Kemp, yarattığı karakterin olağanüstü yetenekli bir lider olduğunu açıkladı ve buna ek olarak da, Star Wars’un karakter zenginliği açısından önemli bir yere sahip olduğuna değindi.

Hatırlayacağınız üzere Star Wars: The Old Republic adlı oyunda kullanıcıların talepleri doğrultusunda eşcinsel ilişkilere yer verilmişti ve yine hatırlayacağınız üzere, Star Wars: Legacy of the Force adlı kitapta da, eşcinsel evlilik üzerine bir hikaye anlatılmıştı.

Yeni Star Wars haberlerinde görüşmek dileğiyle. Güç sizinle olsun!