Tomorrowland’dan Yeni Fragman

tomorrowland

Geçtiğimiz aylarda gelişini müjdelediğimiz Tomorrowland’dan yeni bir fragman yayınlandı.

İlk fragmanın belirsizliğinin ardından düşen ikinci fragmanla roket küvetler, dövüşen robotlar ve korkutucu maskeli suikastçiler, bizi nasıl bir filmin beklediğine dair yeni ipuçları veriyor. Son fragmanla buzdağı biraz daha görülmeye başlıyor.

Yakın geleceğin darmadağın, neredeyse apokaliptik bir hale geldiğini ve o harika, güzel geleceğin tamamen yok olmasına şu kadarcık kaldığını artık biliyoruz. Emekli bir mucidin (George Clooney), sorunlu bir çocukla (Britt Robertson) geleceğe geri dönme macerası, gerçekten nefes kesecek gibi duruyor.

Gördüğün şey,” diyor Clooney, Robertson’a, “en iyi ve en parlak insanların gerçekten de bir şeyi değiştirmek için bir araya geldikleri bir mekân.” Ama artık tehlikede (muhtemelen Hugh Laurie’nin şüpheli karakteri yüzünden) ve geçen her saniye ile bu gelecek ve yarınlar daha da az olanaklı bir hale geliyor. Tomorrowland zaman yolculuğu ya da alternatif evrenleri mi içeriyor yoksa sadece harika simülasyonları mı? Yorumlaması hâlâ zor. O yüzden sizleri yeni fragmanla baş başa bırakırken filmin 22 Mayıs’ta vizyona gireceğini tekrar hatırlatmak istiyoruz.