Yeni Nightwish Albümünde Kralkatili Süprizi

Endless_Forms_Most_Beautiful top

Patrick Rothfuss’un 35’ten fazla dile çevrilen serisi Kralkatili Güncesi, şimdi de ünlü Fin senfonik metal grubu Nightwish’e esin kaynağı oldu. Yeni albümlerinde bir şarkıyı ona ayırarak Rothfuss’u kalbinden vurdular.

Nightwish’in yeni albümü olan Endless Forms Most Beautiful’da bir sürprizle karşımıza çıktı. Adı “Edema Ruh” olan 8. parça başta Patrick Rothfuss’un kendisi olmak üzere tüm Kralkatili hayranlarını heyecan içinde bıraktı.

Hatırlayacak olursanız Edema Ruh, Kvothe ve ailesinin de içinde bulunduğu, hatta anne ve babasının önderlik ettiği gezgin kumpanyacılardı. Asla bir yere bağlı kalmayıp hayatlarını çeşitli yetenekleri ve renkleriyle güzelleştiriyorlardı. Kvothe da her şeyden önce bir Edema Ruh olduğunu bizlere sık sık vurguladı. Şimdiyse Edema Ruh’u ünlü metal grubunun yorumuyla dinleyeceğiz.

Patrick Rothfuss bu haberi facebook sayfasında duyurarak hayranlarını bilgilendirmekte gecikmedi. Grubu daha önce pek dinlemediğini, ama fantastik eserler okuyan bir senfonik metal grubu olduğunu tahmin ettiğini belirtti. Dahası, grubun yeni albümleri için seçtiği ismin Charles Darwin’den bir alıntı olduğunu da ekledi.

Albümün 27 Mart 2015 tarihinde çıkacağını hemen belirtmiş olalım. Artık nasıl geçecek kalan günler, onu biz de bilmiyoruz!

Endless_Forms_Most_Beautiful