Age Of Ultron’da Beklenmeyen Karakterler Olacak

marvel-whedon

Joss Whedon, Age of Ultron piyasa çıkmadan önce kahramanlar hakkında konuştu. ‘Birçok’ kahramandan bahsederken beklenmedik bir şekilde fragmanlarda ve afişlerde görülen onca karakterden daha fazlasını göreceğimizi dile getirdi. Ultron, Vision, Scarlet Witch, Quicksilver… Anlaşılan afişlerdeki isimler buzdağının görünen kısmı!

Badass Digest sitesi geçen yıl Ağustos sonunda yaptığı çıkarımda Scarlet Witch ve Quicksilver ötesinde yeni şeyler görebileceğimizi yazmıştı. Şöyle demişlerdi:

Captain-MarvelAge of Ultron’un sonunda Captain üçüncü aşama için eski ve yeni yüzlerden bir takım toplayacak. Bu Marvel Stüdyoları için heyecan verici bir misyon, izleyicilerin Avengers takımının sadece ilk filmdeki kişilerden daha fazlası olduğunu bilmelerini sağlamak. (…) Joss Whedon’ın senaryosu, kimin bu takımda olacağını işaret ediyor. Tüm isimleri açıklamayacağız -bazı isimler de taslak aşamasında değişip durdu- ama bir karakter var ki her zaman bu takımın bir parçası olmuştu: Captain Marvel.

 James Gunn, Guardians of the Galaxy 2’de yeni bir süper kahramanla tanışacağımızı açıkladığından ve bu kahramanın bir kadın olabileceğine dair ipucu verdiğinden beri birçok platformda bunun Captain Marvel olacağı düşünülüyordu. Ama onun asıl nerede çıkması gerektiğini düşündüğünüzü elbette biliyoruz: Age of Ultron! Bu düşünce belki de Carol Danvers’ı olabildiğince yakın zamanda izlemek istediğimiz içindir; ancak kendisini Age of Ultron’da görebileceğimiz düşüncesi bile kalbimizi pıt pıt attırıyor.

Ve artık Whedon şu ana kadar gördüğümüz karakterlerin aslında filmde olacakların hepsi olmadığını onayladı. Captain Marvel mı olur bu karakter bilmiyoruz, lakin kim olursa olsun yeni yüzler görecek olmak bile bir o kadar heyecan verici. Belki de bu yeni karakterleri sonraki filmlere ön gösterim niyetine filmin sonunda ek sahne olarak gösterirler, kim bilir?

Bu arada bir ekleme yapalım: Agents of S.H.I.E.L.D hakkındaki haberleri takip edenler son zamanlarda diziden filme, filmden diziye karakter geçişleri olabileceğine dair duyumlar alıyordu. Sizce yeni karakterlerden biri diziden olabilir mi? Skye olursa kafamıza birer mermi sıkmaz mıyız?

skye