The Leviathan Şimdi De Uzun Metraj Olma Yolunda

leviathan-header

Çok değil, sadece birkaç gün önce size kısa bir bilimkurgu filmini tanıtmıştık. Senaryosu uzayda geçen bir Moby Dick’i andıran The Leviathan, şimdi de uzun metraja dönüşeceği haberiyle gündeme bomba gibi düştü!

Uçan dev bir balina, av ateşiyle gözü dönmüş insanlık, gönülsüz avcılar ve bulutlar… O koca, heybetli bulutlar… Ama tüm ihtişamları Leviathan aralarından fırlayana kadar sürüyor, çünkü onun heybeti ve görkemine karşı gelebilecek kimse yok! Kan kokusuna gelen insanlar dışında.

Kısa film, “Ava katılın” sözüyle son buluyordu. Görünen o ki şimdi hepimiz avın bir parçası olacağız.

Youtube ve Vimeo’ya düştükten sonra milyonlarca izleyiciye kavuşan kısa film, büyük isimlerin desteğini kısa sürede kazandı. X-Men filmlerinin senaristi ve prodüktörü Simon Kinberg, yönetmen Robinson’a yardım etmek için bir anlaşma imzaladı. Üstelik District 9, Elysium, Chappie gibi filmlerden tanıdığımız Neill Blomkamp’ı da baş yapımcı olarak peşinde sürükledi.

Kinberg aynı zamanda Star Wars VII: The Force Awakens’da danışman olarak yer alıyor. Blomkamp ise yeni Alien filmi üzerinde çalışıyor. Her ne kadar şu an en büyük ihtiyaç bir stüdyo olsa da, The Leviathan sırf bu tabloya bakarak bile emin ellerde diyebiliriz.

E hadi o zaman! Av başlasın!