Avengers Filmlerinin Yönetmen(ler)i Kesinleşti

avengers3

Yeni Avengers filmlerini kimin yöneteceği nihayet netlik kazandı!

Yönetmen koltuğunda kimin oturacağı uzun zamandır muallakta olan Avengers üçlemesinin son filmi, Russo kardeşlere emanet. 2 part şeklinde çekilecek olan film için daha önceden de adı geçen Russo biraderler, bu tip çizgi roman tabanlı karakterlere hiç de yabancı değilller!

Captain America: The Winter Soldier’i beraber yöneten kardeşler, sıradaki Captain America’nın (Ciwil War) yönetmenliğini de yapacaklar. Ardından kolları sıvayıp, bizlere 2 adet Avengers filmi hediye edecekler: Infinitiy War Part 1, Part 2.

Yönetmenleri kesinleşen Infinity War’ın senaristi ise henüz belli değil. Fakat Marvel’ın, Christopher Markus ve Stephen McFeely ile görüştükleri sızan bilgiler arasında. Eğer olur da kesinleşirse, Markus, McFeely ve Russo kardeşlerin birlikte çalışacağı filmler listesine 2 adet daha eklenmiş olacak. Bekleyip göreceğiz.

russo brothers

Kariyerlerinde genellikle komedi dizileri bulunan Anthony Russo ve Joe Russo’nun ilk büyük projesi Captain America idi. Ve hep birlikte gördük ki, bu proje Russolar’ın kariyerlerinde bir dönüm noktası oldu.

Captain America ile kendilerini hem hikaye hem de karakter yaratımı konusunda bir hayli geliştiren kardeşlerin, Avengers’ın devam filmlerinin koltuğunda oturmaları hiç şüphesiz bizleri mutlu ediyor. Ortaya iyi bir iş çıkaracaklarına kesin gözüyle bakamasak da, önceki tecrübelerini göz önüne alırsak, baştan savma bir iş yapmayacakları aşikar. Yine de, tüm bunları zaman gösterecek.

Avengers: Infinity War filmlerinin ilki 2018, ikincisi ise 2019 yılında izleyiciyle buluşacak.