Kötülük Kendine BookCon’da Yer Buluyor!

asdf

BookCon bu sene New York City’de 30-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek ve pek çok yazara, kitaba ve türe ev sahipliği yapacak kocaman bir etkinlik. Bu yıl bizim de ilgimizi oldukça çeken ilginç bir panel yer alacak: Bilimkurgu ve Fantastik’te Kötülük!

“The Big Bad Theory: Tropes and Archetypes of Evil in Science Fiction and Fantasy” (Büyük Kötülük Teorisi: Bilimkurgu ve Fantastikte Kötülüğün Değişimi ve İlk Örnekleri) adlı panelde, tüm zamanların en büyük kötü karakterleri işlenecek. Hikayedeki yerleri, motivasyonları, ana karakterlerle olan ilişkileri konu alınacak, yazarların konuya ilişkin bakışı masaya yatırılacak ve tartışılacak. Paneldeki konuşmacılar arasında bizlere çok da tanıdık gelmeyecek olan kişiler yer alıyor;

Ilana Mayer – Last Song Before Night’ın yazarı

Michael Buckley – The Sister’s Grimm’in yazarı

David Wellington – Positive’in yazarı

Scott Westerfeld – Afterworlds’ün yazarı

Sauron’un Darth Vader ve Voldemort’la buluşacağı bu panel 31 Mayıs günü, saat 15:30-16:30 arasında gerçekleşecek. Panele gidecek olanların kesinlikle silah taşımaması gerektiğinin özellikle vurgulanması ve Wi-Fi’ın saatinin 5$’lık bir ücreti olduğu da etkinliğin ilginç ayrıntılarından.

Gerçekten de fantastik, öyle değil mi?