Arya Stark, Dr.Who’ya Konuk Oluyor!

arya-stark-doctor-who

Maisie Williams’ı biz Arya Stark olarak tanıdık, Arya Stark olarak sevdik. Ama Doctor Who’ya konuk oluyorsa da hayır demeyiz!

Game of Thrones dizisinin sevilen ve her sahnesi merakla izlenen karakterlerinden Arya Stark ile tanıdı dünya onu. Ancak bu öyle tanıyış ki, üç kere Screen Actors Guild Awards’a (Ekran Aktörleri Derneği Ödülü) aday oldu ve bu sene Şubat ayında Berlin Film Festivali’nde Shooting Star Award’ın sahibi oldu. Hemen söylemiş olalım, Shooting Star Award genç Avrupalı aktörlere verilen bir ödül.

Ama konumuz Doctor Who idi, değil mi?

Maisie Williams, Doctor Who’nun sonbaharda yeniden evlerimize konuk olacağı (biz de TARDIS’e konuk olacağız) bölümleri için konuk oyuncu olarak yer almaya başladı bile! Bunu biz değil, dizinin yapımcısı olan BBC diyor üstelik.

Setin ilk gününde genç oyuncu, Doctor Who’nun bir parçası oluşunu şöyle değerlendirdi:

İngiliz kültürünün büyük ve önemli bir parçası olan Doctor Who’da yer alacağım için çok heyecanlıyım. Kadro ve çekim ekibiyle tanışmak, çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum; özellikle de çekimlerimizin doğduğum yerden pek de uzak bir yerde gerçekleşmeyecek olmasından.

Doctor Who denince akıllara gelen ve geldiği anda hayranlarının saygı duruşuna geçtiği Steven Moffat ise Maisie Williams’ın kadroya konuk oluşu için şu sözleri söyledi:

Maisie Williams’ın Doctor Who’ya katılmasından dolayı çok heyecanlıyız. Kimi ya da neyi oynayacağı hakkında şu an için çok fazla şey söyleyemem, ama Doktor’a hiç beklenmedik şekillerde meydan okuyacak. Doktor bu sefer boyunu aşan biriyle karşılaşacak gibi görünüyor ve Maisie’nin onun başına tam da olması gerektiği gibi, cehennemvari bir bela açacağını hepimiz biliyoruz.

Havalar güzelleşti, yaz bir adım daha yakın derken bu oldu mu şimdi? Güneşli günlerde sonbahar özlemi mi çekeceğiz? Dahası, Moffat “kimi ya da neyi” diyerek sizlerde de derin şüphelere yol açmadı mı? Üstelik Doktor’a cehennemi de yaşatacakmış. Hımm…