Yeni Mad Max, Açılışı Cannes’da Yapacak

mad-max-fury-road-header

Mad Max serisinin 30 yıl aradan sonra çekilen devam filmi Cannes Film Festivali‘nde izleyiciyle buluşacak.

O bir çılgın, o bir intikamcı, o bir yol savaşçısı, o 80’li yılların ikonik karakterlerinden biri… O Mad Max! Ve çılgınlığına katılıp onunla birlikte maceradan maceraya direksiyon sallamamıza çok az kaldı. Daha önce sizlere şu haberimizde hakkında detaylı bilgiler verdiğimiz ve yapım aşamasında olduğunu duyurduğumuz Mad Max: Fury Road, 14 Mayıs‘ta düzenlenecek Cannes Film Festivali‘nde sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor!

İlki 1979’da yayımlanan Mad Max, kıyamet sonrası dünyasında, distopik bir gelecekte geçiyor. Daha önce Mel Gibson‘ın hayat verdiği (ve ona bugünkü ününü kazandıran) Mad Max karakterini bu kez Tom Hardy canlandırılıyor. Yönetmen koltuğundaysa tıpkı ilk üç filmde olduğu gibi yine George Miller‘ı görüyoruz, ki bu da çorak topraklarda tatlı su kuyusu bulmuş kadar rahatlamamıza neden oluyor. Yapımda Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Zoe Kravitz ve Nicholas Hoult gibi oyuncular da bulunmakta.

Mad Max: Fury Road, Cannes’daki açılışının ardından diğer ülkelerde de vizyona girecek. Yeni filmin eskilerinin tadını verip vermeyeceği ise en büyük merak konusu.