Deadpool, Filminin +13 Olacağına Dair Endişeleri Bizzat Dindirdi

deadpool-header

Deadpool dediğinizde akla genel izleyici gelmez. Çocuklar hiç mi hiç onun adıyla birlikte anılmaz. Çünkü Deadpool, baştan sona absürdlükler furyasındaki bir atom bombası gibidir. Üstelik o bomba, okurla birlikte kahkahalar atar düşerken. Ancak sadık hayranlarının uzun süredir içini kemiren bir korku var gündemde: Ya film +13 olursa? Ya çocuklara yönelik bir içerikle karşımıza çıkarsa? İşte bu korkuları dindirmek yine Deadpool’a düştü.

Ryan Reynolds’ın son eylemi filmde giyeceği kostümü Twitter adresinde paylaşarak tüm hayranlarının ilgisini doruk noktasına çıkarmak olmuştu. Ancak bir konu vardı ki hem çizgi roman severlerin, hem de Deadpool’u öyle ya da böyle tanıyanların içine bir sıkıntı düşürmüştü.

Çizgi romanlarında şiddetin, cinselliğin ve bir o kadar ilginçliğin en absürdünü barındıran Deadpool +13 izleyici kitlesine yönelik bir film olarak çıkıp, ruhunu öldürülecek miydi? Öyle ki forumlarımızda da hayranları bu konu hakkında endişelerini dile getirmiş, moraller birazcık bozulmuştu. Derken Merc with a Mouth bizzat devreye girdi ve sandalyeler havada uçuştu!

Yahu gerçekten de tam olarak böyle oldu! Elimizdeki videolu delili bile var!

Ryan Reynolds ile başlayalım. Kendisinin 1 Nisan’da yaptığı “şaka olmayan” açıklamaları şu şekilde geldi: (Kendisinin şimdiden Deadpool’un ruhunu devraldığını da bu tweetlerde rahatlıkla görebilirsiniz)

#deadpool – Kanı yeşillendiriyoruz (Buradaki görüşler bana aittir, filmleri piyasaya veren sevimli ahlak bekçilerinin değil.)

Ryan Reynolds da +13 fikrine sıcak bakmadığını açıkça belirtiyor, sonra da şöyle devam ediyor:

+13 #deadpool’da da kurmaca olduğu apaçık tonlarca aksiyon ve en az 3 chimichanga olacak. Endişeye hiç mahal yok. Söz veriyorum.

Chimichanga! Ama bunlar yeterli olacak mı?

12 Şubat. Kan olacak. Silahlar. F-bombaları*. Ve ustalıkla yumuşatılmış, grafiksel Fransız Tekboynuzlu Seksi. #deadpoolRatedR@deadpoolmovie#Aprilpools

#Aprilpools kısmına aldanmayın, asıl şaka olan filme hala +13 denmesiymiş. Reynolds diğer tweetlerinde de yapımın kesinlikle yetişkinlere yönelik olacağını ve hayranlarına kesinlikle endişelenmemeleri gerektiğini söylemiş.

Ancak bir Deadpool filminden bahsederken tüm bu olanları onu oynayan Ryan Reynolds ile sınırlamak ne kadar doğru? Bizce de değil. O nedenle Mario Lopez ve Ryan Reynolds bu konu hakkında bir röportaj gerçekleştirmişler. Hemen aşağıda bulacağınız bu videoyu sonuna kadar izleyin deriz. Çünkü Deadpool’un tüm bu +13 tartışmalarına ve yandaşlarına sağlam bir cevabı var.

E hadi 12 Şubat 2016 gelsin artık!

*F-bombaları: İçinde bol bol “fuck” geçen cümleler.