“O” Yeniden Beyazperdeye Adım Atıyor!

stephen-king-it-top

Korku gerilim ustası Stephen King’in en korkutucu (ve aynı zamanda en çok sevilen) romanlarından olan O (It), yeniden beyazperdeye aktarılacak.

Bir dönemin çocuklarına sadece adıyla kabuslar gördüren bir filmdi “O.” Hepimiz Pennywise adlı tekinsiz “palyaçonun” mazgallardan baktığı o dehşet dolu sahneyi hatırlamıyor muyuz hâlâ korkuyla?

Yeni filmin yönetmeni True Detective dizisi ile büyük bir kitleye hitap eden ve bir anda yıldızı parlayan Cary Fukunaga olacak. Filmin oyuncu kadrosuysa henüz belli değil lakin çok yakında her şeyin netliğe kavuşacağını umuyoruz.

İlk olarak 1990 yılında izleyiciyle buluşan O’nun çekimlerine haziran ayında, New York’ta başlanacak. Fukunaga’nın True Detective’de yarattığı karanlık atmosferi O‘da izleyecek olmak bizleri şimdiden heyecanlandırmaya başladı bile!

2016‘da vizyona girmesi planlanan yapımın 2 veya 3 filmlik bir seri olma olasılığı bulunduğunu da belirtmekte yarar var.

Son olarak, “O”nun sansürsüz tam metninin birkaç ay önce Altın Kitaplar’dan çıktığını hatırlatalım ve konu ile ilgili haber için sizleri şuraya davet edelim.