Sissoylu’nun 6. Kitabı İçin Kapak Görseli De Duyuruldu

bands-of-mourning-header

Sissoylu Serisi’nin 6 kitaba çıktığını daha önce sizlere duyurmuştuk, hatırladınız mı? Sonrasındaysa Amerika cephesinden gelen bir haberle, 5. kitap olan Shadows Of Self’in (Benliğin Gölgeleri) kapağı yayınlanmıştı. Şimdi de sıra 6. kitabın görselinde!

Hemen minik bir hatırlatmayla başlayalım. Sissoylu’nun ilk üç kitabı Vin ve Kelsier’in maceralarını barındırırken, 4. kitaptan itibaren serinin zaman dilimi çağ atlar ve Wayne ile Wax karakterleri başrole oturur. Tıpkı daha önce duyurulan 5. kitap gibi, 6. kitap olan Bands of Mourning (Matem Çeteleri) da bir Wayne ve Wax romanı.

Biz yine spoiler olacağı için konuyu sizlere sunmamayı seçtik. Bu sırada köşemizde Türkçede beklediğimiz Sissoylu 2 için ağlamaya devam ediyoruz. Siz o sırada Bands of Mourning kapağına bir göz atın. Tam da söz verdikleri gibi, Ocak 2016’da raflardaki yerini alacakmış. Biz yayıncısı Tor’un yalancısıyız.

Unutmadan, 5. kitap Shadows of Self (Benliğin Gölgeleri) Ekim 2015 olarak yayın tarihi koruyor. İki kitap da şimdiden ön siparişte! (Ama bizim Sissoylu 2: Miraç Kuyusu nerede?)

bands-of-mourning