Süper Kahramanlardan Süper Selfieler

killing-joke

Selfie (özçekim) çılgınlığına nasıl bakıyorsunuz bilmiyoruz, ama bu kavramın popüler kültürde hayatımıza kattığı eğlenceli yaklaşımlar olduğu da kesin. Onlardan biri de süper kahramanlar üzerine!

Facebook ve Akıllı Telefon ikilisinin hayatımıza kattığı gerekli gereksiz bir sürü şeyden biri de selfie (özçekim) modası. Sanal alemden filmlere, dizilere, hatta oyunlara sıçrayan bu moda en son World Of Warcraft’a eklenen selfie yaması ve önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak olan Mortal Kombat X ile çıkmıştı karşımıza. Hatta çılgın kahramanımız Deadpool bile o kaçık oyununda selfie çekiyordu.

Peki ya süper kahramanlar gerçek olsalardı ve onların da birer sosyal medya hesabı olsaydı? Ve selfie modasına kendilerini kaptırıp çektikleri fotoğrafları hayranlarıyla paylaşsalardı. Ne olurdu? İşte bizler de bu elzem (!) sorunun cevabını sizler için aradık ve internet deryasında bulduğumuz birkaç esprili illüstrasyonu sizler için derledik. Büyük hâlleri için üstlerine tıklayabilirsiniz.

superhero-selfie-illustrations-1Mahallenizin yardımsever kahramanı Süpermen yine iş başında.

superhero-selfie-illustrations-2Çizgi-roman dünyasında isteseniz de gülümsetemeyeceğiniz üç kişi vardır herhalde. Punisher, Batman ve Wolverine… Üzgünüz Ms. Marvel!

superhero-selfie-illustrations-3Deadpool’dan “anlamlı” bir anı ölümsüzleştirme çabası.

superhero-selfie-illustrations-4Kim demiş Wonder Woman espriden anlamaz diye?

superhero-selfie-illustrations-5O Aquaman! O okyanusların hâkimi! O bir kral!
Ve o… bir selife trollü?!

superhero-selfie-illustrations-6Bunun altında yazan iletiyi tahmin etmek kolay:
Dünyanın en hızlı adamı benim! Beeeen! İşte kanıtı! Tozumu yut Cla… eee… Süpermen.

superhero-selfie-illustrations-7Selfie çektiğinizde bunu önemli bir anda yapmak gerek, değil mi?
Mesela şehri alevler içinde bırakıp bir kovan dolusu arıyı masum insanlara musallat ettiğinizde… Ve bir de kunduz! Kunduz önemli… Bugün aslında dün olabilir yoksa. Bravo Harley!

superhero-selfie-illustrations-8Damien Wayne, Robin olarak ilk kez görev başında :)

superhero-selfie-illustrations-9Anlaşılan trollük DC karakterlerinin kanında var. Burada da Flash’i Justice League ekibinin selfiesini trollerken görüyoruz.

superhero-selfie-illustrations-10Alfred’ten ufak bir kaçamak! Listedeki şahsi favorilerimden biri.

superhero-selfie-illustrations-11Ama beni en çok güldüren kesinlikle bu oldu! Clark için gülümsemek doğal bir hareket elbette. Ama en iyi dostu Bruce’la bir fotoğraf çekerken onu ancak böyle gülümsetebilirdi herhalde.