Ant-Man Filmiyle İlgili Son Detaylar

ant-man

Marvel Comics, çizgi-romanların kareli sayfalarından sıyrılıp beyazperdeyi köşe bucak işgal etmeye devam ediyor. Sırada kendi küçük, marifeti büyük kahramanımız Ant-Man (Karınca-Adam) var.

Ant-Man’in çizgi-romanları ülkemizde yayınlanmamış olabilir. Buna rağmen Türk okurlar ona hiç de yabancı değil. Kendisini karınca boyutuna indirilebilen, çeşitli haşerelere hükmedebilen ve normal bir insana göre çok daha hızlı ve güçlü olan bu kahramanı kah Örümcek Adam ciltlerinde, kah Uzay Şövalyesi Rom’da, kah Fantastik Dörtlü’de kah da ülkemizde yayınlanan diğer Marvel maceralarında gördük. Şimdi de sırada filmi var…

Film Ant-Man kostümünü Scott Lang’in kuşandığı dönemi konu alacak. Yani karşımızdaki Hank Pym değil. Ama üzülmeyin, Pym de filmde yer alan isimler arasında; üstelik tanıdık bir isim, Michael Douglas tarafından canlandırılıyor. Ant-Man rolündeyse Paul Rudd’u izleyeceğiz.

Her süper kahraman filminde bir de belalı bir süper kötü olmalı elbette. Bu filmde de ortalığı kasıp kavurma görevi Corey Stoll’un canlandırdığı Yellowjacket’a düşüyor. İşte bu noktada çizgi-romanları yakından takip edenlerin hatları da biraz karışıyor. Çünkü nasıl ki ilk Ant-Man aslında Hank Pym ise, ilk Yellowjacket da yine Hank Pym’in ta kendisiydi. Bu da filmlerle çizgi-romanların alternatif bir evrende geçtiği teorisini iyice güçlendiriyor (Bu kaçıncı alternatif gerçeklik oldu sahi? Sayabilen oldu mu?)

Ant-Man’in 17 Temmuz’da bizlerle olması planlanıyor. O zamana dek merakınızı filmin resmi fragmanını izleyerek törpülemeye çalışabilirsiniz.