Kardeşlik Savaşçıları’nda “Av” Zamanı

avcilar ust

John Flanagan’ın dünya çapında çok satanlar listesine giren Gölgelerin Efendisi serisinin ardından kaleme aldığı yepyeni bir seri: Kardeşlik Savaşçıları. Seriye ait “Avcılar” adlı 3. kitap, kısa süre önce raflardaki yerini aldı.

Yeni kitabın tanıtım metni şöyle:

kardeslik-savascilari-avcilarLimmat’taki savaştan sonra Zavac’ı ellerinden kılpayı kaçıran Hal ile Balıkçıl Kardeşliği, zalim korsanın izini sürmeye devam etmektedir. Skandiya’ya, Zavac’ın onların nöbeti sırasında çaldığı Andomal’ı geri almadan dönmemeye kararlıdırlar. Tek bir amaçları vardır: Bu kana susamış korsanı kimseye daha fazla zarar vermeden durdurmak.

Maceraları zorlu nehirler ve sarp yerlerden geçerek Raguza kasabasına uzanırken Hal, Zavac’ı alt etmenin yollarını arar. Sonunda bunun için kardeşlik eğitiminde öğrendiklerinden fazlasını yapması, korsanı düelloya davet etmesi gerekecektir. Ve bu dövüşün yalnızca bir galibi olacaktır.

Beyaz Balina Yayınları’ndan çıkan kitabın çevirisi tıpkı Gölgelerin Efendisi’nin tüm kitaplarında olduğu gibi, Çağdaş Özkan’a ait. Editör koltuğunda ise Aslı Onat’ın oturduğu “Avcılar”ın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi okumalar dileriz.